Ugrás az oldal tartalmára
Cím: 1161 Budapest, Rákosi út 141. | Telefonszám: +36 70 945 8141, vagy jelentkezzen be online

Orvosaink

Dr. Jurkó Zsuzsanna

Dr. Jurkó Zsuzsanna

Bemutatkozó

1977-ben születtem Miskolcon, általános és középiskolai tanulmányaimat is itt végeztem.
2002-ben szereztem általános orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Rezidensi időm nagy részét a II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán töltöttem, Budapesten.

2003 óta a Pest megyei Flór Ferenc Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom. 2011-ben tettem le a szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. Szakvizsga megszerzése előtt 4 évet otthon töltöttem el, mely idő alatt született két gyermekem. Ezen időszak alatt csak rájuk koncentrálva éltem át az anyaság örömeit. Közel 13 éve foglalkozom várandósgondozással, szülésvezetéssel, nőgyógyászati betegek vizsgálatával. Napi szinten végzek nőgyógyászati műtéteket.
Rendszeresen részt veszek szülészeti-nőgyógyászati kongresszusokon, mert nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, képzést, új ismeretek, eljárások elsajátítását. Célom, hogy naprakész legyek a legújabb kutatások, szakmai irányelvek terén. 

Fő érdeklődési területem a várandósgondozás, a meddőség kivizsgálása és kezelése, illetve a nőgyógyászati betegségek endoszkópos (hastükrözés útján történő) műtéti megoldása. Tapasztalatom szerint vannak betegek, akik szívesebben fordulnak női orvoshoz intim problémáikkal. Célom az, hogy a vizsgálaton mindenki szorongás nélkül vehessen részt. Fontosnak tartom a tinédzserekkel való megfelelő kommunikációt, illetve az empatikus várandósgondozást. 

Két vagány kisgyermek édesanyja vagyok, így a szülések alatt nem csak orvosként, hanem anyaként is támogatást tudok adni az életkezdet gyönyörű, de egyben küzdelmes pillanataiban.

Tagságok:

Érdeklődjön:

Kérjen visszahívást!

Jelentkezzen be ONLINE!

Bejelentkezés