Ugrás az oldal tartalmára
Cím: 1161 Budapest, Rákosi út 141. | Telefonszám: +36 70 945 8141, vagy jelentkezzen be online

Orvosaink

Dr. Tóth Károly

Dr. Tóth Károly

Bemutatkozó

2005-ben szereztem meg az általános orvosi diplomát. Ezt követően rezidensként a Semmelweis Egyetem II. sz. Női Klinikán kezdtem a szülészet-nőgyógyászati tanulmányaimat, az alapokat itt sajátítottam el. A rezidensi képzés után vidéken néztem munka után, s a székesfehérvári megyei kórházban kaptam állást. Az ott töltött csaknem öt év alatt rengeteget tanultam, jelentős gyakorlatra tettem szert. 2012 tavaszától a Róbert Károly Magánkórházban dolgoztam, 2014-től a kistarcsai Flór Ferenc Kórház Szülészeti Osztályán, 2018 óta pedig az Uzsoki Utcai Kórházban folytatom a szülészeti és nőgyógyászati munkát.

Az általános szülészet-nőgyógyászaton belül legjobb tudásommal, odafigyeléssel igyekszem ellátni a hölgyeket a fiatalkori problémáktól kezdve a változókori panaszok kezeléséig és persze azután is :) Kis- és közepes műtéti beavatkozásokkal is foglalkozom.

A szülésnél való munkaidőn túli rendelkezésre állást az átalakuló egészségügyi rendszer, az állami ellátásban csökkenő orvos szám, az ebből eredő túlterheltségünk miatt a továbbiakban sajnos úgy néz ki nem tudom vállalni...

Érdeklődjön:

Kérjen visszahívást!

Jelentkezzen be ONLINE!

Bejelentkezés